peaceful FotoPage

By: peaceful amanful

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 18-Jun-2008 13:37 Email | Share | | Bookmark
Lia & Nik

 
 
 
View all 4 photos...
Tahniah buat lia dan nik....zu masukkan 2 keping gbr buat tatapan lia dan nik...sbb dah x saba2 nk tgk gbr camna yerk ....dua keping cukup ye x bleh banyak2...nanti x surprise ler....insyallah zu akan cuba siapkan secepat mungkin gbr lia dan nik...buat customer yang lain juga bersabar yer....



Sunday, 15-Jun-2008 14:05 Email | Share | | Bookmark
Shidah & Azri

 
 
Tahniah buat shidah n azri...time kasih atas layanan korang...dah terasa mcm kenduri sedara sendiri plak...hihihih ....apa pun korang mmg spotim...semoga kekal hingga anak cucu cicit ciut miut dan seterusnya......ini gbr buat tatapan korang kalau singgah kat sinilah...dan juga untuk menambahkan lagi ruangan peaceful yang dah lama giler x update nih..sume dah bising suh update....





Friday, 14-Mar-2008 04:56 Email | Share | | Bookmark

 


Thursday, 16-Aug-2007 12:39 Email | Share | | Bookmark
Tasik Perdana

 
 
 
View all 17 photos...
Gbr2 nih diambil di tasik perdana...dah 2 kali kitaorg shot kat cni..so senang keje campur skali yang mule2 pegi ngan yang kali ke-2...time nih member2 REC telah diberi tunjuk ajar sekali lagi oleh geng2 Myphotographer...time kasih to en fairus,en albad, en munzir dan member diaorang yang ade beberapa nama yang x tahu ..sorang lg yang jd model kitaorg time kat pokok tuh ....x silap namanya en shahril...kalau salah sebut maaf yerkk.. ..ok..apa lagi...plase bg tunjuk ajar untuk sy memajukan lagi mutu kualiti keunggulan .....



















Wednesday, 15-Aug-2007 12:15 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 8 photos...
Time kasih to En zaky...sbb sudi bagi tunjuk ajar teknik cls....mmg best...jugak kat dua modeling loncatan....penat diaorg jadi mangsa lompat2....nasib baik x patah kaki.. .....tima kasih kat korang sume..sbb sudi merialisasikan hajat zu nk ambik gbr mcm nih...

And to all viewer yang dtg jenguk atau singgah kat peaceful nih...walaupun x dek banyak pembaharuan dlm fp nih...korang sila2lah bglah komen dan sedikit tips atau tunjuk ajar bagi memantapkan lagi gbr zu nih... ...komen anda sentiasa diperlukan dan dihargai


















[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net